bkbgroupsustainabilityreport[vkk]voorpagina

BKB Groep publiceert eerste duurzaamheidsrapport

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zetten we bij de BKB groep een nieuwe mijlpaal. Met trots presenteren we ons eerste duurzaamheidsrapport, waarin we onze toewijding aan een duurzamer bedrijf naar voren laten komen.

Duurzaamheid in de maakindustrie

Met de groeiende klimaatverandering en grondstoffen schaarste neemt duurzaamheid een steeds prominentere rol in binnen de maakindustrie. Bedrijven moeten hun verantwoordelijkheid erkennen tegenover het milieu en de samenleving. Elke stap, van productie tot afvalbeheer, draagt aanzienlijk bij aan de ecologische voetafdruk van een bedrijf. Door te streven naar duurzame praktijken kunnen bedrijven niet alleen hun impact verminderen, maar ook hun efficiëntie verhogen.

bkb groep zonder holding

Het duurzaamheidsrapport van de BKB Groep

Het afgelopen jaar hebben we binnen onze groep intensief gewerkt aan verschillende duurzaamheidsinitiatieven en het nauwkeurig meten van onze ecologische voetafdruk. Dit heeft geresulteerd in ons allereerste duurzaamheidsrapport, een mijlpaal waar we trots op zijn. Als onderdeel van de BKB Groep presenteren we dit rapport met enthousiasme. Het is een eerste stap naar nog meer duurzaamheidsinitiatieven in de toekomst! Ontdek ons rapport via de onderstaande knop.

Samen vooruit

Bij BLW Kunststoffen zien we samenwerking als essentieel voor vooruitgang. Hoewel we aanzienlijke vooruitgang boeken op het gebied van duurzaamheid, beseffen we dat we dit niet alleen kunnen bereiken. Soms hebben we de steun van onze klanten nodig, bijvoorbeeld bij het gebruik van gerecyclede kunststoffen. Neem nu een kijkje op onze duurzaamheidspagina en ontdek al onze initiatieven, of neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan