Kunststof bewerken

Bent u op zoek naar vakmanschap, precisie en innovatie in kunststof bewerken? Dan bent u bij BLW Kunststoffen aan het juiste adres. Wij bewerken vrijwel alle soorten kunststoffen op innovatieve wijze. Van 3- en 5-assig simultaan frezen tot cleanroom reinigen, assembleren en verpakken. Bij BLW Kunststoffen streven we naar perfectie in elke stap van het proces.

kunststof draaien blw
Kunststof draaien

Onze CNC draaibanken in samenwerking met onze experts staan garant voor precisie en kwaliteit in het draaien van kunststof producten.

frezen kunststof
Kunststof frezen

Met onze 3- tot 5-assige simultane freesmachines kunnen we complexe componenten met strakke toleranties produceren.

kunststof assemblage
Kunststof assemblage

Met diverse technieken bieden we uitgebreide ondersteuning, inclusief het professioneel assembleren van kunststof onderdelen tot een volledig functioneel eindproduct.

uv lijmen
Kunststof verlijmen

Kunststof verlijmen is het verbinden van twee of meer kunststof onderdelen met behulp van een lijm, waardoor een sterke en duurzame verbinding ontstaat.

kunststof lasermarkeren
Kunststof lasermarkeren

Onze specialistische lasermarkeer machine brengt zeer nauwkeurig en precies permanente en slijtvaste markeringen op kunststof oppervlakken.

kunststofpolijsten
Kunststof Polijsten

Het polijsten van kunststoffen zorgt voor een perfecte afwerking van de kunststof door middel van wrijving met diverse schuur- of polijstmiddelen.

heetgaslassen
Kunststof lassen

Voor sterke en duurzame verbindingen verbinden we twee of meer kunststofonderdelen door middel van warmte en druk met het kunststof lassen.

Kunststof bewerkingen

We streven bij BLW Kunststoffen naar het leveren van hoogwaardige kunststofbewerkingen die aan al uw behoeften voldoen. Door onze ruime expertise zijn we bij BLW Kunststoffen in staat om een breed scala aan bewerkingen uit te voeren. Zo zijn wij in staat om de meest complexe componenten met strakke toleranties te produceren.

Bij BLW Kunststoffen gaan we verder dan alleen de bewerking zelf. Tijdens het gehele proces biedt ons toegewijde team uitgebreide ondersteuning van het ontwerp, tot de productie en nabewerking. U bent bij ons verzekerd van kunststof producten die aan de hoogste normen voldoen.

Diverse soorten kunststof bewerken

Het kunststof bewerken op diverse manieren brengt verschillende voordelen met zich mee. Kunststoffen kunnen variëren van flexibel en transparant materiaal tot aan sterk en ondoorzichtig materiaal. Door de vele soorten en unieke eigenschappen zijn er ook verschillende soorten bewerking van belang. Bij BLW Kunststoffen bieden we alle bovenstaande diensten aan met betrekking tot het kunststof bewerken.

peek product frezen

De mogelijkheden van het bewerken van kunststoffen

Dankzij de diverse eigenschappen van verschillende soorten kunststoffen zijn de toepassingsmogelijkheden bijna eindeloos. Onze geavanceerde CNC-draaibanken en CNC-freesbanken machines en uitgebreide expertise stellen ons in staat om zelfs de meest uitdagende projecten aan te gaan. Of het nu gaat om het produceren van complexe onderdelen of het realiseren van nauwkeurige prototypes, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en precisie dankzij onze kwaliteitskamer. Met BLW Kunststoffen aan uw zijde zijn de mogelijkheden voor kunststof bewerken eindeloos.

Build-to-Print op duurzame wijze

Bij BLW Kunststoffen omarmen we het concept van ‘Build-To-Print’. Met onze expertise en maatwerk aanpak vertalen we uw ontwerp naar tastbare producten, met aandacht voor materiaalkeuze, toleranties en oppervlakteafwerking. Wij hanteren dit concept op een duurzame manier, waarbij we continu streven naar verduurzaming van onze organisatie.

Als onderdeel van de BKB Groep hebben we ons eerste duurzaamheidsrapport over 2023 uitgebracht. Hierin beschrijven we onze inspanningen en prestaties op het gebied van duurzaamheid. Ontdek hoe wij bijdragen aan een duurzame toekomst en bekijk ons duurzaamheidsrapport.

BLW Kunststoffen; uw specialist in kunststof bewerken

Bij BLW Kunststoffen geloven we in maatwerk en flexibiliteit. Ons ervaren team staat klaar om ongeacht de complexiteit , aan al uw specifieke eisen en wensen te voldoen. Met geavanceerde technologieën en een doordachte aanpak streven we ernaar om de meest uitdagende kunststofbewerkingen tot een succesvol einde te maken. Neem nu contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden. Bij BLW Kunststoffen maken we uw visie werkelijkheid.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan