Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en innovaties op het gebied van hoogwaardige kunststofoplossingen bij BLW Kunststoffen. Ontdek onze recente projecten, technologische ontwikkelingen en bedrijfsupdates. 

bkbgroupsustainabilityreport[vkk]voorpagina
BKB Groep publiceert eerste duurzaamheidsrapport

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zetten we bij de BKB groep een nieuwe mijlpaal. Met trots presenteren we ons eerste duurzaamheidsrapport, waarin we onze toewijding aan een duurzamer bedrijf naar voren laten komen.

nabwerkenkunststofonderdelen
De rol van nabewerkingstechnieken bij het verspanen van kunststof onderdelen

Bij BLW Kunststoffen gaan we net een stapje verder dan alleen het verspanen van hoogwaardige kunststofcomponenten. Om de prestaties en esthetiek van onze verspaande kunststof producten te optimaliseren maken we gebruik van diverse nabewerkingstechnieken. Door het nauwkeurig toepassen van nabewerkingstechnieken kunnen kunststof onderdelen voldoen aan de strenge eisen van diverse industrieën.

frank en guus revink linkedin
Samen voor een duurzamere wereld!

Duurzaamheid neemt een centrale plek in binnen onze strategie. Als vooraanstaande organisatie in kunststofbewerking streven we naar een toekomst die duurzamer is en zetten wij diverse stappen om dit te bereiken. Onze deelname aan het ReVink-programma sluit hier perfect bij aan.

nieuwe huisstijl blw kunststoffen
De nieuwe huisstijl van BLW Kunststoffen

We presenteren met trots de nieuwe huisstijl van BLW Kunststoffen! Vanaf vandaag communiceren we op alle vlakken in lijn met de BKB Groep, wat resulteert in een frisse en moderne uitstraling.

bkb groep overname blw1
BKB Groep neemt BLW Kunststoffen over en blijft uitkijken naar verdere groeimogelijkheden

20 december 2023 Son, Nederland - BKB Groep, een gerenommeerde naam in de kunststofbewerkingsindustrie, heeft vandaag de overname van BLW Kunststoffen afgerond. Deze belangrijke ontwikkeling versterkt niet alleen de positie van de BKB Groep in de hoogwaardige kunststofbewerking sector, maar benadrukt ook de voortdurende groei en expansieplannen van de groep, in samenwerking met 365 Capital.

hermlec32u
Aanschaf nieuwe Hermle C32 met een BMO Robot

“De investering waar we het meest trots op zijn”, volgens eigenaar Ton Walet, is de combinatie van een Hermle C32-U met een robot van BMO.

kolomkraan blw
Kolomkraan

Sinds oktober 2018 is er een nieuwe kolomkraan geplaatst aan onze Unisign 4000. Dit om het wisselen van de werkstukken en de opspanbalk zo ergonomisch en veilig mogelijk te kunnen uitvoeren. Er is gekozen voor een Donati Kolom Knik Zwenkkraan om zo snel en makkelijk mogelijk de wisselingen plaats te laten vinden.

bus blw kunststoffen
Nieuwe VW Crafter Transport Bus

Vanaf November 2018 beschikt BLW kunststoffen over een nieuwe VW Crafter Transport bus. Deze bus is bestickerd in de huisstijl van BLW Kunststoffen. Met deze betrouwbare bus zijn we in staat om onze klanten snel en betrouwbaar te beleveren.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan