Machinepark

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een geavanceerd en modern machinepark. Met een diverse selectie CNC-machines produceren we hoogwaardige precisieproducten van topkwaliteit, speciaal voor ieder project!

hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

De productieomgeving van BLW Kunststoffen

In onze productieomgeving bij BLW Kunststoffen werken we met geavanceerde CNC-draai- en freesmachines die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van precisie en efficiëntie. Benieuwd naar de machines die we gebruiken? Klik hieronder voor meer informatie over onze machines en technische specificaties.

Voortdurende automatisering van ons machinepark

Binnen BLW Kunststoffen staat vooruitgang centraal, vooral als het gaat om onze productieprocessen. We hebben een geautomatiseerd machinepark en we streven voortdurend naar verbetering van deze automatisering. Door te investeren in geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen streven we naar efficiëntere productie, verbeterde kwaliteit én kortere doorlooptijden. Benieuwd naar wat ons machinepark voor uw project kan betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten en we helpen u graag verder!

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan