nieuw pand blw

Over ons

De kunst van kunststofbewerken

BLW Kunststoffen is gespecialiseerd in het nauwkeurig bewerken van hoogwaardige kunststoffen voor klanten uit diverse industrieën. Met een diepgaande expertise in het draaien, draaien-frezen en frezen van allerlei soorten kunststoffen leveren we de meest complexe hoogwaardige kunststof componenten. Door de jarenlange ervaring sinds de oprichting in 1983 verstaan wij ‘’De kunst van kunststofbewerken’’.

De kracht van BLW Kunststoffen

Bij BLW Kunststoffen zijn we sterk in het produceren van enkel stuks, en kleine series. BLW kan als geen ander al in een vroeg stadium van uw project meedenken en adviseren over de juiste keuze en toepassing van materiaal en bewerkingstechnieken. Zo zorgen wij ervoor dat u een soepel traject en product van eersteklas kwaliteit tegemoet kunt zien. Daarvoor zetten wij enkele belangrijke middelen in, zoals: het snel uitbrengen van een gevraagde offerte, onze uitgebreide expertise dankzij decennialange kennis en ervaring, een modern machinepark en deskundige vakmensen. Daarnaast blijven we ten alle tijde innovatief en zelfkritisch.

bkb groep zonder holding

De BKB Groep

In december 2023 zijn we bij BLW Kunststoffen overgenomen door de BKB Groep. Deze overname door de BKB Groep, bestaande uit BKB Precision te Son en Breugel en ANKRO Kunststof Verspaningstechnieken BV te Werkendam, brengen verschillende voordelen met zich mee. Zo zijn we goed gepositioneerd voor de toekomst doordat we eenvoudig kennis en expertise kunnen overdragen en investeren we in de nieuwste technologieën en faciliteiten. Zo beloven we dat we de meest complexe kunststof producten kunnen blijven leveren.

Erkend leerbedrijf

Bij BLW Kunststoffen staat continuïteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in ons vaandel, mede daardoor vinden wij het belangrijk jonge enthousiaste jongens en meiden een kans te bieden om het mooie vak van kunststof bewerker te leren. Sinds 2009 zijn wij gecertificeerd als een erkend leerbedrijf.

In 2013 is BLW Kunststoffen uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van Zuid-Nederland, een uitverkiezing waar we trots op zijn, deze uitverkiezing is voor ons de stimulans om onze interne opleiding te blijven continueren en naar een nog hoger niveau te brengen.Partners-leerbedrijf-BLW

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan