frank en guus revink linkedin

Samen voor een duurzamere wereld!

Duurzaamheid neemt een centrale plek in binnen onze strategie. Als vooraanstaande organisatie in kunststofbewerking streven we naar een toekomst die duurzamer is en zetten wij diverse stappen om dit te bereiken. Onze deelname aan het ReVink-programma sluit hier perfect bij aan.

ReVink-programma

Het ReVink-programma is een innovatief initiatief voor kunststofrecycling, dat zich richt op het creëren van een zuivere reststroom met een focus op het behoud van materiaalwaarde en het hergebruik van granulaat/recyclaat, waardoor een circulaire afvalstroom ontstaat. Onze deelname aan dit programma sluit nauw aan bij onze duurzaamheidsambities, waarbij het streven naar een circulaire economie en het verminderen van de milieu-impact centraal staan.

Op weg naar een duurzamere wereld

Vanaf heden zullen we de rest- en afvalstromen van de kunststoffen die we het meest bewerken gescheiden verzamelen, met als doel ze terug te leveren aan ReVink. Onze meest bewerkte kunststoffen zijn PETG, POM, HMPE en PA, terwijl de overige kunststoffen in een aparte bak worden verzameld en door ReVink zelf worden gesorteerd. Het terug leveren van deze rest- en afvalstromen aan ReVink is niet alleen milieuvriendelijk, maar draagt ook bij aan de circulaire economie door het behoud van grondstoffen en het verminderen van de hoeveelheid afval.

Als vooraanstaande organisatie in de kunststofbewerking streven we naar het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Onze betrokkenheid bij duurzaamheid weerspiegelt onze visie waarin we de grenzen willen verleggen in de breedste zin van het woord. Door deel te nemen aan het ReVink-programma verminderen we deze ecologische voetafdruk en zetten we weer een stapje extra richting een duurzamere wereld. Ontdek meer over onze duurzaamheidsstrategie via de onderstaande knop!

Wilt u meer weten over de duurzaamheidsdoelstellingen van BLW Kunststoffen?

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij ons inzetten voor een duurzamere toekomst en welke stappen we nemen om onze duurzaamheidsdoelen te bereiken. We delen graag onze visie voor een betere en groenere wereld met u!

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan