meten peek product banner

Kwaliteit

Bij BLW Kunststoffen streven we naar het hoogste niveau van kwaliteit. Met onze uitgebreide ervaring en geavanceerde machines streven we er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met onze kunststofproducten.

De specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Al meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

ISO certificering

Bij BLW Kunststoffen hechten we veel waarde aan kwaliteit, daarom streven we ernaar om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. We zijn al geruime tijd ISO 9001:2015 gecertificeerd en werken tijdens het gehele proces, van aanvraag tot verzending, volgens vastgestelde procedures en protocollen.

Productieproces gericht op kwaliteit

Bij BLW Kunststoffen staat het volledige productieproces in het teken van het leveren van hoogwaardige producten. Onze toegewijde medewerkers voeren voortdurend procescontroles uit om de kwaliteit te waarborgen en te bewaken. We hanteren een gestructureerde aanpak voor ons kwaliteitsmanagement, gebaseerd op onze kernwaarden. Lees meer over ons kwaliteitsbeleid door op de onderstaande knop te klikken.

highqa

Meetrapporten en certificaten

Indien gewenst kunnen wij uw producten voorzien van een meetrapportage en bijbehorende documenten en certificaten. Op verzoek kunnen wij u voorzien van de volgende rapporten en certificaten:

  • COC (Certificate of Conformity)
  • EC 1935:10/2011 (Materiaalcertificaat)
  • FAIR (First Article Inspection Report)
  • Meetrapporten
  • Materiaalcertificaten
  • RoHS (Restriction of Hazardous Substances)
  • REACH (Registration, Evaluation & Authorization of Chemicals)

HET MACHINEPARK VAN BLW KUNSTSTOFFEN

Bij BLW Kunststoffen streven we naar voortdurende verbetering en innovatie en wordt ons machinepark voortdurend up-to-date gehouden met de nieuwste technologieën. Dankzij ons uitgebreide CNC-machinepark zijn onze specialisten in staat om vrijwel elke uitdaging aan te gaan!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

erkend leerbedrijf

Kwaliteit is een onderdeel van ons DNA

Kwaliteit zit diep verweven in ons DNA, het vormt de kern van alles wat we doen. Vanaf aanvraag tot aan de levering van onze producten. Onze medewerkers dragen dagelijks bij aan het volgen van het kwaliteitsbeleid en daarmee het leveren van de hoogste kwaliteit kunststof producten. Bent u benieuwd naar hoe we u kunnen helpen met onze hoogwaardige kunststofproducten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan