heetgaslassen

Kunststof lassen

Vaak denken mensen bij het horen van het woord ‘’lassen’’ aan metaal, maar ook diverse kunststoffen kunnen worden gelast. Deze bewerkingsmethode maakt het mogelijk om thermoplastische kunststoffen met elkaar te verbinden. Binnen BLW Kunststoffen voeren we het lassen van kunststof uit met hoge precisie.

De specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Al meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

Kunststof lassen

Kunststof lassen is een essentiële techniek voor het verbinden van kunststofonderdelen tot sterke en duurzame constructies. Deze bewerkingsmethode vereist specifieke vakkennis, omdat iedere kunststof een ander smeltpunt heeft. Binnen BLW Kunststoffen voeren we deze bewerking dan ook uiterst nauwkeurig uit om de beste resultaten te krijgen.

Heetgaslassen

Met de jarenlange ervaring en geavanceerde lasapparatuur kunnen we verschillende soorten kunststof lassen door middel van heetgaslassen, ook wel bekend als draadlassen. Voor het draadlassen gebruiken we een speciaal gereedschap dat door middel van hete lucht het kunststof met het lasdraad gelijktijdig en gelijkmatig verwarmd. De thermoplasten die wij kunnen lassen zijn:

HET MACHINEPARK VAN BLW KUNSTSTOFFEN

Bij BLW Kunststoffen streven we naar voortdurende verbetering en innovatie en wordt ons machinepark voortdurend up-to-date gehouden met de nieuwste technologieën. Dankzij ons uitgebreide CNC-machinepark zijn onze specialisten in staat om vrijwel elke uitdaging aan te gaan!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan