meten peek product banner

Meetmachines

Binnen BLW Kunststoffen hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Onze geavanceerde meetmachines zijn van essentieel belang voor het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen. Zo ondersteunen ze ons bij grondige kwaliteitscontroles gedurende het gehele productieproces.

De specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Al meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep
meten kunststof blw

De meetmachines van BLW Kunststoffen

Binnen BLW Kunststoffen beschikken we over twee soorten CMM’s, ook wel coördinatenmachine of meetmachine genoemd. Ook hebben we andere diverse meetinstrumenten tot onze beschikking. Beide CMM’s zijn voorzien van luchtlagers en granieten leiders voor extra nauwkeurigheid en stabiliteit.

Binnen BLW Kunststoffen werken we met de volgende coördinatenmachines:

  • Wenzel Mini
  • Wenzel LH 54 3D

Meetcontroles in de kwaliteitskamer

Ook beschikken bij BLW Kunststoffen over een toegewijde kwaliteitskamer waar onze twee geavanceerde meetmachines dagelijks worden gebruikt. Deze kwaliteitskamer is zodanig ontworpen om een gecontroleerde omgeving te bieden voor nauwkeurige en betrouwbare metingen. Tijdens het productieproces komen producten namelijk een aantal keer langs deze meetkamer. We zijn in staat om gevraagde controles aan te sluiten aan uw wensen.

Op verzoek kunnen wij u ook voorzien van de onderstaande meetrapporten en certificaten:

  • COC (Certificate of Conformity)
  • EC 1935:10/2011 (Materiaalcertificaat)
  • FAIR (First Article Inspection Report)
  • Meetrapporten
  • Materiaalcertificaten
  • RoHS (Restriction of Hazardous Substances)
  • REACH (Registration, Evaluation & Authorization of Chemicals)

Ontdek meer over onze meetmachines en meetdiensten!

Benieuwd naar hoe onze geavanceerde meetmachines en meetdiensten uw project kunnen ondersteunen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie! Ons team staat klaar om  u te voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat.

MEER MACHINES VAN BLW KUNSTSTOFFEN

Bij BLW Kunststoffen streven we naar voortdurende verbetering en innovatie en wordt ons machinepark voortdurend up-to-date gehouden met de nieuwste technologieën. Dankzij ons uitgebreide CNC-machinepark zijn onze specialisten in staat om vrijwel elke uitdaging aan te gaan!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan