kunststofreinigenbkbprecision

ISO Cleanroom

In de huidige tijd worden in zowel de markt als de hightech industrie steeds strengere eisen gesteld aan cleanrooms. Bij BLW Kunststoffen beschikken we over een geavanceerde cleanroom die voldoet aan deze strenge normen waardoor we professioneel reinigen en verpakken van kunststoffen op hoog niveau kunnen uitvoeren.

De specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Al meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

ISO Cleanroom

Als expert in kunststofbewerking voor de hightech industrie begrijpen we als geen ander het belang van perfectie. Hierdoor worden kunststofonderdelen en -producten bij ons met uiterste zorg gereinigd in onze cleanroom. Onze processen voldoen aan de Grade 4 (ISO klasse 7) norm, waarbij de gereinigde producten direct worden ingepakt. Op deze manier voldoet BLW Kunststoffen aan de strenge eisen van industriesectoren zoals lucht- en ruimtevaart, de halfgeleiderindustrie en de medische sector. Indien nodig kunnen we in overleg met onze klanten zelfs hogere reinigingsklassen overwegen.

cleanroom blw kunststoffen

Het assembleren en verpakken in een cleanroom

Steeds vaker wordt er in diverse industrieën gevraagd naar samengestelde kunststof manifolds. Bij BLW Kunststoffen kunnen wij uw producten assembleren volgens de cleanroom normen en uw specifieke vereisten. Ook het verpakken van de kunststof producten gebeurt bij ons volgens de ISO klasse 7 norm. Wij zorgen ervoor dat alle aangeleverde specificaties strikt worden nageleefd.

Cleanroom reinigen, assembleren of verpakken?

Dankzij de ISO cleanroom bij BLW Kunststoffen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Of het nu gaat om cleanroom reinigen, assembleren of verpakken, voor ons niks te groot. Benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent het reinigen van kunststoffen? Neem dan vooral eens vrijblijvend contact met ons op.

MEER MACHINES VAN BLW KUNSTSTOFFEN

Bij BLW Kunststoffen streven we naar voortdurende verbetering en innovatie en wordt ons machinepark voortdurend up-to-date gehouden met de nieuwste technologieën. Dankzij ons uitgebreide CNC-machinepark zijn onze specialisten in staat om vrijwel elke uitdaging aan te gaan!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan