frezen kunststof

CNC Freesbanken

Onze CNC freesbanken bij BLW Kunststoffen zijn het hart van onze productie, en zorgen ervoor dat we de meest complexe vormen en de meest strakke toleranties kunnen bereiken bij het bewerken van kunststof.

De specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Al meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

De perfectie van CNC Freesbanken

Onze CNC freesbanken spelen een zeer belangrijke rol in het productieproces van BLW Kunststoffen. Onze CNC freesbanken zijn geen standaard machines; ze zijn zorgvuldig geselecteerd voor hun vermogen om complexe vormen te bewerken met een hoge nauwkeurigheid. Met een combinatie van 3-assig en 5-assig (simultaan) frezen is voor ons vrijwel niets onmogelijk.

kunststof cnc frezen

3-assig CNC frezen

Holle structuren, organische vormen of toch gedetailleerde oppervlakken? De technologie van onze 3-assige CNC freesbanken stelt ons in staat om producten te produceren met een hoge mate van complexiteit.

Voor het 3-assig frezen beschikken wij over de volgende CNC-freesmachines:

  • 3x Bridgeport VMC
  • 1x Bridgeport VMC + 360° rotatie as
  • Unisign Univers 4000 + 360° rotatie as
  • Itter
hermlec32u

5-assig (simultaan) CNC frezen

De 5-assige freesbanken bij BLW Kunststoffen openen de deur naar innovatieve ontwerpmogelijkheden en maakt het mogelijk om zelfs de meest uitdagende projecten tot leven te brengen.

Voor het 5-assig (simultaan) frezen beschikken wij over de volgende machines:

  • 1x Hermle C32U + BMO Platinum sideloader
  • 1x DMG DMU-40 MonoBlock

Continue verbetering van het machinepark

We geloven bij BLW Kunststoffen in constante verbetering, en daarom investeren we voortdurend in ons machinepark om ervoor te zorgen dat we altijd voorop blijven lopen in de kunststofbewerkingsindustrie. Op deze manier kunnen we blijven voldoen aan de veranderende wensen en behoeften in de markt. Wilt u meer weten over onze CNC freesbanken of de rest van ons machinepark en hoe ze kunnen bijdragen aan het succes van uw projecten? Bekijk hieronder ons gehele machinepark op klik op de knop voor de machinespecificatie lijst van ons machinepark. 

Meer MACHINEs VAN BLW KUNSTSTOFFEN

Bij BLW Kunststoffen streven we naar voortdurende verbetering en innovatie en wordt ons machinepark voortdurend up-to-date gehouden met de nieuwste technologieën. Dankzij ons uitgebreide CNC-machinepark zijn onze specialisten in staat om vrijwel elke uitdaging aan te gaan!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan