• Tech Event 2022

  Kom jij naar het Tech Event 2022?

  Weet je al wat je gaat doen na je huidige opleiding? Heb je interesse in techniek en wil je leren en werken combineren? Lijkt het je wat om mee te werken aan bijvoorbeeld de onderdelen voor medische apparatuur, Chip industrie, elektronenmicroscopen ect?

  Kom dan naar het Tech Event 2022 bij BLW Kunststoffen op woensdag 16 februari 2022, van 19 tot 21 uur. Je krijgt dan informatie over het bedrijf, een rondleiding, en uitleg over de mogelijkheden van werken en leren bij BLW Kunststoffen. Neem gerust je ouders mee, ze zijn van harte welkom!

  Aanmelden kan via de website van Brainport Industries College:
  https://lnkd.in/dH6E5YKf

 • Tech Event 2021

  KOM JIJ NAAR HET TECH EVENT?

  Weet jij al wat je gaat doen na je huidige opleiding? Heb je interesse in techniek en wil je leren en werken combineren? Lijkt het je wat om mee te werken aan bijvoorbeeld de productie van auto’s, vliegtuigen, smart-phones of medische apparatuur?

  Het Tech Event wordt georganiseerd door bedrijven die aangesloten zijn bij Brainport Industries College. Je krijgt daar informatie over het bedrijf, een rondleiding en daarna mag je zelf aan de slag.

  Onder begeleiding werk je aan een racewagen, telefoonhouder of een andere leuke gadget.
  Na het bezoek aan het Tech Event weet je of werken in de Kunststof iets voor jou is. Neem je ouders mee. Ze zijn van harte welkom.

  Meld je direct aan!

 • Investeringen 2018

  Hermle C32-7 met een Robot BMO.
  “De investering waar we het meest trots op zijn”, volgens eigenaar Ton Walet, is de combinatie van een Hermle C32-U met een robot van BMO.

  Wat voor BLW heel belangrijk is, is de gebruiksvriendelijkheid. De bediening en het programmeren van de Hermle C32-U in combinatie met de BMO robotcel is eenvoudig waardoor je snel de machine kunt omstellen.

  Door deze combinatie is er de flexibiliteit die nodig is om verschillende kleine en grotere series door elkaar te kunnen produceren. Hierdoor zijn we in staat om de leverbetrouwbaarheid te verbeteren en efficiënter om te gaan met de beschikbare capaciteiten.

 • Kolomkraan

  Sinds oktober 2018 is er een nieuwe kolomkraan geplaatst aan onze Unisign 4000. Dit om het wisselen van de werkstukken en de opspanbalk zo ergonomisch en veilig mogelijk te kunnen uitvoeren.

  Er is gekozen voor een Donati Kolom Knik Zwenkkraan om zo snel en makkelijk mogelijk de wisselingen plaats te laten vinden.

 • VW Crafter Transport bus

  Vanaf November 2018 beschikt BLW kunststoffen over een nieuwe VW Crafter Transport bus. Deze bus is bestickerd in de huisstijl van BLW Kunststoffen.

  Met deze betrouwbare bus zijn we in staat om onze klanten snel en betrouwbaar te beleveren.