pp kunststof product

PP Kunststof

Technische/engineering kunststof

Polypropyleen, ook wel PP genoemd, is een veelzijdige kunststof die licht van gewicht en slag vast is. Door deze combinatie is het een populaire keuze voor een groot aantal onderdelen voor diverse toepassingen, denk bijvoorbeeld aan medische apparatuur of auto-onderdelen.

Waarin onderscheidt PP zich van andere kunststoffen?

Polypropyleen is een kunststof dat is goedgekeurd voor contact met levensmiddelen en kan veilig worden gebruikt voor het verwerken van voedingsmiddelen. Haar hittebestendigheid kan oplopen tot 100 graden Celsius, waardoor het materiaal bij hoge temperaturen haar vorm behoudt.

Het hoogwaardig bewerken van Polypropyleen

Polypropyleen is op veel diverse manieren te bewerken. Zo kan dit materiaal niet alleen eenvoudig verspaand worden, maar ook worden gebogen of gelast. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden met polypropyleen en onze manier van bewerken? Neem vooral eens  vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan