kunststof frezen datron(1)

Portaalfreesmachines

Op zoek naar het eenvoudig frezen van grote oppervlakken? Verken dan nu de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de portaalfreesbanken bij BLW Kunststoffen!

De specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Al meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

Hoe werkt portaalfrezen?

Portaalfreesmachines zijn krachtige apparaten die worden gebruikt voor het bewerken van grote kunststof oppervlakken. Portaalfrezen is een bewerkingsproces waarbij een portaalfreesmachine wordt gebruikt om grote werkstukken te bewerken met behulp van een beweegbare brugconstructie.

De brug beweegt langs de X- en Y-as, terwijl de frees langs de Z-as beweegt om kunststof materiaal te verwijderen en de gewenste vorm te creëren. Deze brug zorgt voor stabiliteit en precisie tijdens het frezen van grote werkstukken.

biesse rover blw

Onze portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines bij BLW Kunststoffen, waaronder de twee krachtige Biesse Rover 24 modellen, staan garant voor het nauwkeurig bewerken van grote werstukken en oppervlakken. Het portaalfrezen is binnen BLW Kunststoffen computer gestuurd, waardoor het kostenefficiënt en betrouwbaarder is. Of het nu gaat om maatwerkprojecten of grootschalige producties, onze portaalfreesmachines bieden oplossingen die aansluiten bij de specifieke eisen van onze klanten.

MEER MACHINES VAN ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan