OVER ONS

De start

 

Sinds de oprichting in 1983 heeft BLW Kunststoffen als vestigingsplaats het pittoreske Nuenen. Het dorp waar Vincent van Gogh zijn prachtige kunst heeft geschilderd.

Het team van BLW Kunststoffen heeft  zich uitsluitend toegespitst op het produceren van kunststof halffabricaten en eindproducten.

Door deze jarenlange ervaring verstaan wij “De Kunst van Kunststofbewerking”

De kracht

 

BLW Kunststoffen is sterk in het produceren van enkel stuks, en kleine series. BLW kan als geen ander al in een vroeg stadium van uw project meedenken en adviseren over de juiste keuze en toepassing van materiaal en bewerkingstechnieken. Zo zorgen wij ervoor dat u een soepel traject en product van eersteklas kwaliteit tegemoet kunt zien. Daarvoor zetten wij enkele belangrijke middelen in: Het snel uitbrengen van een gevraagde offerte, uitgebreide expertise dankzij decennialange kennis en ervaring, een ultramodern machinepark en deskundige vakmensen. En we blijven innovatief en zelfkritisch. We investeren niet alleen continu in ons machinepark, maar ook in onze mensen. Goede opleidingen in eigen huis garanderen vakmanschap naar onze eigen, hoge normen. We zijn dan ook met recht trots op het vakmanschap binnen BLW Kunststoffen én op onze mensen en de nominaties en awards die zij weten binnen te slepen door hun uitstekende prestaties!

 

 

Margo Walet

Financial Administration

 

invoice@blw-kunststoffen.nl

 

 

 

Ton Walet

Director

 

ton@blw-kunststoffen.nl

040-2837838

 

 

Frank van Hoof

Operations Manager

 

frank@blw-kunststoffen.nl

040-2837838

 

 

 

 

 

Dorette Derks

Purchasing

 

dorette@blw-kunststoffen.nl

040-2837838

 

 

 

 

Maarten van Lierop

Quality Manager

 

quality@blw-kunststoffen.nl

040-2837838

 

De Huufkes 91  |  5674 TL Nuenen  | 040 - 283  7838 | info@blw-kunststoffen.nl   

Privacy policy

Formulier ontvangen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

CONTACT