kunststofpolijsten

Kunststof polijsten en afwerken

Bij BLW Kunststoffen zijn we ook de specialist in het polijsten en afwerken op het gebied van kunststof. Door het netjes af te werken van uw kunststof producten zien deze er strak en mooi uit. Dit doen we op een zeer nauwkeurige en precieze manier.

De specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Al meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

Het doel van kunststof polijsten

De kunststof producten die wij produceren lenen zich voor diverse toepassingen. Echter is het in sommige toepassingen van belang dat het product schittert en er netjes uit ziet. Polijsten is de ultieme oplossing om het oppervlak van de kunststof te verfijnen, onvolkomenheden te verwijderen en een gladde, glanzende afwerking te creëren.

PMMA polijsten

Hoewel er verschillende soorten kunststoffen zijn die kunnen worden gepolijst, specialiseren wij ons bij BLW Kunststoffen voornamelijk in het polijsten van PMMA, ook bekend als Acrylaat of Plexiglas. Met onze expertise kunnen we PMMA een hoogglanzende afwerking geven die de ethiek en kwaliteit van uw producten verbetert. Als u op zoek bent naar professioneel gepolijste PMMA-componenten, bent u bij ons aan het juiste adres.

HET MACHINEPARK VAN BLW KUNSTSTOFFEN

Bij BLW Kunststoffen streven we naar voortdurende verbetering en innovatie en wordt ons machinepark voortdurend up-to-date gehouden met de nieuwste technologieën. Dankzij ons uitgebreide CNC-machinepark zijn onze specialisten in staat om vrijwel elke uitdaging aan te gaan!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan