lasermarkeren

Kunststof Lasermarkeren

Bij BLW Kunststoffen zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor het lasermarkeren van kunststofproducten. In sommige gevallen kan het lasermarkeren van kunststofproducten een cruciale rol spelen in het verbeteren van de traceerbaarheid, identificatie en kwaliteitscontrole van producten.

De specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Al meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

Het lasermarkeren van kunststof

Kunststof lasermarkeren is een geavanceerde methode voor het aanbrengen van permanente markeringen of tekst op kunststof producten met behulp van een lasterstraal. Deze technologie biedt nauwkeurigheid en precisie voor de juiste markeringen!

De lasermarkeer mogelijkheden bij BLW Kunststoffen

Binnen BLW Kunststoffen beschikken we over een Lion Laser Fiber. De LionFiber is een breed inzetbare graveerlaser. Van een strak logo, een serienummer of een tekst, binnen een handomdraai heeft deze machine uw kunststof producten gelasermarkeerd. Dankzij de korte insteltijden, de gebruiksvriendelijke touchscreenbediening en software is het ook mogelijk om kleinere series te markeren tegen een aantrekkelijke prijs. 

Welke kunststoffen kan je lasermarkeren?

Een vaak gestelde vraag is of we een bepaalde kunststofsoort wel of niet kunnen markeren. Het is mogelijk om vrijwel alle soorten kunststof permanenten te lasermarkeren. Onderstaand treft u enkele kunststofsoorten aan die gemarkeerd kunnen worden:

HET MACHINEPARK VAN BLW KUNSTSTOFFEN

Bij BLW Kunststoffen streven we naar voortdurende verbetering en innovatie en wordt ons machinepark voortdurend up-to-date gehouden met de nieuwste technologieën. Dankzij ons uitgebreide CNC-machinepark zijn onze specialisten in staat om vrijwel elke uitdaging aan te gaan!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

Meer weten over het lasermarkeren van kunststof?

Meer weten over het lasermarkeren van kunststof? Bij BLW Kunststoffen bieden we uitgebreide expertise op het gebied van kunststof lasermarkeren. Of u nu op zoek bent naar het markeren van serienummers, logo's, barcodes of andere identificatiemarkeringen op uw kunststofproducten, wij staan klaar om u te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op met de specialisten van BLW Kunststoffen en laat u informeren over onze lasermarkeer mogelijkheden.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan