frezen kunststof

Kunststof CNC frezen

Bent u op zoek naar hoogwaardige kunststof CNC-freesdiensten die voldoen aan uw specifieke eisen? Dan bent u bij BLW Kunststoffen aan het juiste adres. Met onze geavanceerde machines en jarenlange ervaring frezen wij de meest complexe producten en brengen wij uw ontwerp tot leven.

Specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

Wat is CNC frezen?

CNC frezen staat voor Computer Numerical Control frezen. Het is een geautomatiseerd productieproces waarbij een computerprogramma wordt gebruikt om met nauwkeurige bewegingen van draaiende gereedschappen een kunststof een bepaalde vorm te geven.

Binnen BLW Kunststoffen hanteren we twee verschillende methoden voor het frezen van onze kunststofproducten: 3-assig en 5-assig frezen, al dan niet met robotbelading. 3-assig frezen wordt voornamelijk gebruikt voor relatief eenvoudige kunststofbewerkingen of voor de nabewerking van specifieke producten. Aan de andere kant maakt 5-assig frezen het mogelijk om een product in één opspanning aan vijf zijden te bewerken. Ontdek hoe deze freestechnieken binnen BLW Kunststoffen gehanteerd worden.

meten kunststof blw

Nauwkeurig en accuraat

Kunststof CNC frezen vereist vakmanschap, geavanceerde machines en specialistische kennis. Om hoogwaardige kunststofproducten te frezen, zijn tal van factoren van cruciaal belang waar rekening mee gehouden moet worden. Denk aan het type materiaal, de freessnelheid, de gewenste resultaten en zelfs de omgevingstemperatuur. Onze specialisten zijn bekwaam in het overzien van deze aspecten en zorgen ervoor dat uw product aan alle vereisten voldoet.

Het frezen van verschillende soorten kunststoffen

POM frezen, HMPE frezen, PE frezen, of toch PEEK frezen? Bij ons kunt u vrijwel alle denkbare kunststoffen laten bewerken. Bij elke kunststof houden we rekening met de specifieke eigenschappen. De ene kunststof kan bijvoorbeeld de neiging hebben om snel te smelten, terwijl de andere juist met een hogere snelheid moet worden gefreesd. Bent u benieuwd naar alle beschikbare kunststoffen en hun eigenschappen? Ontdek ze allemaal via de onderstaande knop.

CNC draaien-frezen van kunststoffen

Er zijn naast het CNC frezen van kunststoffen nog vele andere bewerkingsmogelijkheden. Met onze expertise bieden we op maat gemaakte oplossingen, waar precisie en kwaliteit van het grootste belang zijn. Ontdek via de onderstaande knoppen meer informatie over kunststof bewerken.

HET MACHINEPARK VAN BLW KUNSTSTOFFEN

Bij BLW Kunststoffen streven we naar voortdurende verbetering en innovatie en wordt ons machinepark voortdurend up-to-date gehouden met de nieuwste technologieën. Dankzij ons uitgebreide CNC-machinepark zijn onze specialisten in staat om vrijwel elke uitdaging aan te gaan!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

producten blw

Uw vertrouwde partner in het CNC frezen van kunststof

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die vrijwel al uw wensen op het gebied van kunststofbewerking kan realiseren? Zoek dan niet verder. Bij BLW Kunststoffen bent u aan het juiste adres. Van draaien, draai-frezen en 5-assig simultaan frezen tot aan meten en de nabewerking van kunststof monodelen of eindproducten; wij bieden een uitgebreid scala aan diensten. Vraag nu een offerte aan via het formulier hieronder!

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan