snf8936

Kunststof assemblage

Kunststof assemblage is het proces waarbij verschillende kunststof onderdelen of componenten van kunststof worden samengevoegd tot een eindproduct. Onze specialisten van BLW Kunststoffen weten hoe ze dit proces per kunststof aan moeten pakken en helpen u graag!

De specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Al meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

Het assembleren van kunststoffen

Het doel van kunststof assemblage is om een product te vervaardigen dat voldoet aan de specificaties, kwaliteitsnormen en aan de functionele eisen van de klant. Dit kan variëren van eenvoudige kunststofcomponenten tot complexe samengestelde producten, afhankelijk van de vereisten van het project. Het assembleren van kunststofproducten doen wij op onderstaande manieren:

cleanroom blw kunststoffen

Kunststof delen cleanroom assembleren

Het assembleren van kunststofdelen in een cleanroom omgeving is een gespecialiseerd proces dat wordt toegepast in sectoren waar hygiëne en steriliteit van essentieel belang zijn. Montage van kunststof onderdelen kan ook plaatsvinden onder de gestelde cleanroomcondities. Alle onderdelen worden schoon aangeleverd en in onze cleanroom gemonteerd verpakt.

HET MACHINEPARK VAN BLW KUNSTSTOFFEN

Bij BLW Kunststoffen streven we naar voortdurende verbetering en innovatie en wordt ons machinepark voortdurend up-to-date gehouden met de nieuwste technologieën. Dankzij ons uitgebreide CNC-machinepark zijn onze specialisten in staat om vrijwel elke uitdaging aan te gaan!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

producten blw

Voor elke kunststofvraag: BLW Kunststoffen

Benieuwd of uw project te realiseren is in kunststof? Heeft u specifieke vragen over assemblage werkzaamheden? Neem voor vrijblijvend advies contact op met de specialisten van BLW Kunststoffen, wij kunnen u adviseren en uw kunststof project naar nieuwe hoogtes brengen!

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan