nieuw pand blw

Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is één van de kernwaarden bij BLW Kunststoffen. We zijn vastbesloten om duurzaamheid te integreren in al onze activiteiten om positieve veranderingen teweeg te brengen. Op deze manier blijven we investeren in een betere wereld en toekomst.

Specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Al meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep
bkb groep zonder holding

Duurzaamheidsrapport BKB Groep

Als onderdeel van de BKB Groep zijn we verheugd om deel uit te maken van een organisatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Om het bewustzijn van onze impact te vergroten hebben we een duurzaamheidsrapport opgesteld dat inzicht biedt in onze prestaties op het gebied van milieu, sociale verantwoordelijkheid, en circulariteit. Bekijk ons duurzaamheidsrapport via de onderstaande link.

collegas blw

Een goede werkomgeving

Bij BLW Kunststoffen geloven we dat een goede werkomgeving essentieel is voor het welzijn en de tevredenheid van onze medewerkers. We streven ernaar om een veilige, inclusieve en ondersteunende cultuur te bevorderen waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Enkele van onze genomen maatregelen zijn:

  • Verstrekking van veiligheidsschoenen aan alle werknemers
  • Ergonomische ondersteuning op de werkplek
  • Een inclusieve en diverse werkcultuur
  • Diverse mogelijkheden voor opleiding
  • Fruit op het werk
mercy ships min[1]

Mercy Ships

Sinds kort werken we bij BLW Kunststoffen samen met Mercy Ships, een internationale liefdadigheidsorganisatie die medische hulp verleent aan mensen in nood in ontwikkelingslanden. Zij beschikken over twee ziekenhuisschepen, de Africa Mercy en de Global Mercy, die speciaal zijn uitgerust om mensen in de armste gebieden van Afrika te helpen. Meer informatie over de missie en impact van Mercy Ships is te vinden via de onderstaande link!

HET MACHINEPARK VAN BLW KUNSTSTOFFEN

Bij BLW Kunststoffen streven we naar voortdurende verbetering en innovatie en wordt ons machinepark voortdurend up-to-date gehouden met de nieuwste technologieën. Dankzij ons uitgebreide CNC-machinepark zijn onze specialisten in staat om vrijwel elke uitdaging aan te gaan!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

autoopladen2

Op naar een duurzamere toekomst!

Bij BLW Kunststoffen zijn we vastbesloten om onze verantwoordelijkheid te nemen als bedrijf en bij te dragen aan een duurzamere, inclusievere en welvarende samenleving. Met onze focus op dit onderwerp streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. De komende tijd zal een interne werkgroep zich bezig blijven houden met dit onderwerp. Benieuwd naar hoe zij dit doen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contant met ons op!

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan