kunststof draaien blw

CNC Draaibanken

Ontdek bij BLW Kunststoffen de kracht van precisie en efficiëntie van onze CNC draaibanken. Betrouwbaarheid en vakmanschap komen samen voor optimale resultaten.

De specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Al meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

De CNC-draaibanken van BLW Kunststoffen

Bij BLW Kunststoffen staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap in ieder geproduceerd onderdeel. Onze draai frees combinaties, DMG CTX en DMG CLX, vormen samen met onze Pinacho Mustang 200 en de Hardinge Bridgeport 10/78 Talent de draaiafdeling van BLW Kunststoffen. Met de mogelijkheid om zwel de X-as als de Z-as te bewegen zijn onze CNC draaibanken in staat om cilindrische onderdelen, kegelvormige componenten of andere complexe structuren te produceren.

dmg blw

De draai-freescombinaties van BLW Kunststoffen

Veel van onze draaibanken kunnen ook freesbewerkingen uitvoeren. Dit verhoogt de efficiëntie en nauwkeurigheid van het bewerkingsproces, bespaart tijd en minimaliseert fouten die kunnen optreden bij het overzetten van een werkstuk tussen verschillende machines. Hierdoor is het een veelzijdige en kosteneffectieve oplossing voor verschillende productietoepassingen. Ontdek onze draai-freescombinaties via de onderstaande knop.

MEER MACHINES VAN BLW KUNSTSTOFFEN

Bij BLW Kunststoffen streven we naar voortdurende verbetering en innovatie en wordt ons machinepark voortdurend up-to-date gehouden met de nieuwste technologieën. Dankzij ons uitgebreide CNC-machinepark zijn onze specialisten in staat om vrijwel elke uitdaging aan te gaan!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan