kunststof draaien blw

CNC Draai-freescombinaties

De CNC draai-freescombinaties van BLW Kunststoffen bieden slimme oplossingen en hiermee combineren we precisie en efficiëntie om ieder project tot een succes te brengen!

De specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Al meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep
dmg blw

CNC Draai-freescombinaties

CNC draai-freescombinaties hebben de perfecte samenwerking tussen draaien en frezen, waardoor we bij BLW Kunststoffen een breed scala aan complexe onderdelen kunnen produceren in slechts één machine opstelling. Dit betekent minder tijd en kosten voor het omspannen van werkstukken en een hoge productiviteit van uw projecten. Aan de hand van de DMG Gildemeister CTX Beta 1250 TC en de DMG CLX 450 TC voeren wij de draai frees bewerkingen uit.

De kunst van draaien frezen

Met onze CNC draai-freescombinaties brengen wij werkelijk de kunst van kunststofbewerk tot leven. Onze toegewijde vakmensen gebruiken deze geavanceerde machines om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen, met een focus op kwaliteit. Ontdek hoe onze expertise in draaien en frezen uw projecten tot een succesvol einde kan brengen!

Meer machines van BLW Kunststoffen

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan