meten peek product

Kunststof CNC Verspanen

Bij BLW Kunststoffen zijn we gespecialiseerd in het nauwkeurig kunststof CNC verspanen van complexe componenten. Dankzij onze ruime expertise en ons geavanceerde machinepark brengen wij de kunst van kunststofbewerken tot leven.

Specialist in kunststof bewerken
Korte lijnen
Al meer dan 40 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

HET KUNSTSTOF CNC VERSPANEN

CNC-verspanen (Computer Numerical Control) is een geautomatiseerd proces waarbij computergestuurde machines diverse materialen bewerken tot de gewenste vorm. Binnen BLW Kunststoffen CNC verspanen we iedere dag diverse soorten kunststoffen wat zorgt voor consistentie, precisie en efficiëntie in het hele productieproces.

Met CNC-bewerkingen zoals draaien, draai-frezen en CNC 5-assig frezen leveren we hoogwaardige producten. Benieuwd wat we voor uw verspaningsproject kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze vakmensen!

frezen kunststof

CNC onderdelen verspanen

Voor het verspanen van kunststof CNC onderdelen zetten we een digitaal ontwerp om naar CNC-instructies voor onze machines. Deze machines gebruiken frezen, boren en andere gereedschappen om nauwkeurige onderdelen te creëren volgens de specificaties van het ontwerp. Ons proces garandeert consistentie en precisie, waarbij elk onderdeel grondig wordt geïnspecteerd om aan de kwaliteitsnormen te voldoen voordat het naar de klant wordt verzonden.

 

 

Kwaliteit hoog in het vaandel

Binnen onze organisatie staat kwaliteit centraal in alles wat we doen, van de selectie van materialen tot het eindproduct. Ons team van professionals voert grondige controles uit tijdens elke fase van het cnc verspaningsproces, zodat elk kunststofcomponent dat ons verlaat voldoet aan de hoogste normen. Door het volgen van een kwaliteitsbeleid, waarborgen we de kwaliteit en precisie die onze klanten van ons verwachten.

BLW Kunststoffen: Uw groene partner

Als uw groene partner streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk te verminderen door gebruik te maken diverse initiatieven. Onze toewijding aan duurzaamheid gaat hand in hand met onze inzet voor kwaliteit. Benieuwd welke duurzaamheidsdoelstellingen we onszelf hebben gesteld en met welke initiatieven wij deze gaan behalen? Ontdek het in ons duurzaamheidsrapport!

collegas blw

De juiste materiaal selectie

We selecteren zorgvuldig de hoogste kwaliteit kunststoffen voor onze verspaningsprojecten, waarbij we rekening houden met de specifieke eigenschappen en vereisten van elk materiaal. Of het nu gaat om acrylaat, polycarbonaat, PVC, PE, PP, PTFE (Teflon), nylon of andere kunststoffen, we streven naar topkwaliteit en duurzaamheid.

HET MACHINEPARK VAN BLW KUNSTSTOFFEN

Bij BLW Kunststoffen streven we naar voortdurende verbetering en innovatie en wordt ons machinepark voortdurend up-to-date gehouden met de nieuwste technologieën. Dankzij ons uitgebreide CNC-machinepark zijn onze specialisten in staat om vrijwel elke uitdaging aan te gaan!

Bekijk ons machinepark
hermlec32u
CNC-Freesbanken

Bij BLW Kunststoffen maken we gebruik van een divers scala aan geavanceerde freesbanken, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten 3-assig en 5-assig te frezen.

dmg blw
CNC-Draaibanken

Bij BLW Kunststoffen vertrouwen we op onze geavanceerde CNC-draaibanken voor nauwkeurige productie, waardoor we hoogwaardige onderdelen kunnen leveren.

kunststof draaien blw
CNC-Draai-freescombinaties

Onze geavanceerde CNC-draai-freescombinaties zijn in staat om op een efficiënte wijze kunststof producten te produceren met maximale precisie.

biesse rover blw
Portaalfreesmachines

Onze portaalfreesmachines zijn gespecialiseerd in het frezen van grote platen voor hoogwaardige kunststof onderdelen.

meten kunststof blw
Meetmachines

We vertrouwen op onze geavanceerde meetmachines. Onze machines lopen voorop in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

cleanroom blw kunststoffen
ISO Cleanroom

Met onze ISO cleanroom garanderen we een gecontroleerde omgeving waar we hoogwaardige kunststom componeneten kunnen reinigen die voldoen aan de strengste normen.

producten blw

BLW Kunststoffen helpt u met alle kunststof CNC opdrachten

BLW Kunststoffen staat klaar om u te ondersteunen bij al uw kunststof CNC verspaning opdrachten. Ons ervaren team, ondersteund door geavanceerde CNC-technologieën en een toewijding aan kwaliteit, staat garant voor nauwkeurige en hoogwaardige resultaten, ongeacht de complexiteit van het werk. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe BLW Kunststoffen uw CNC-verspaningsbehoeften kan vervullen.

Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan