5-assig frezen

De kunst van kunststofbewerken

Binnen BLW Kunststoffen zijn we gepassioneerd over het 5-assig frezen van kunststof. Dankzij deze techniek kunnen we met één opspanning een werkstuk aan vijf diverse kanten bewerken, waardoor zelfs de meest complexe kunststofproducten eenvoudig en precies kunnen worden verspaand. Klaar om uw project tot leven te brengen? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wilt u meer weten over 5-assig frezen?

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden bij BLW Kunststoffen met betrekking tot het 5-assig frezen van kunststof? Vul dan nu dit formulier in!

Wilt u meer weten over 5-assig frezen?
frezen kunststof

Het 5-assig frezen van kunststof

5-assig CNC frezen is een verspaning techniek, waarbij het snijgereedschap langs vijf verschillende assen beweegt om complexe vormen te creëren. Deze manier van bewerken maakt het mogelijk om vanuit diverse hoeken het werkstuk te benaderen, waardoor complexe kunststof onderdelen nauwkeurig kunnen worden vervaardig met een hoge precisie.

hermlec32u

De 5-assige CNC Freesbanken van BLW Kunststoffen

In ons diverse en hoogstaande machinepark beschikken we ook over diverse 5-assige freesbanken. Deze machines worden vakkundig bediend door een robot, waardoor we 24 uur per dag,7 dagen in de week, continu productie kunnen handhaven.

Naast onze indrukwekkende 5-assige freesbanken, beschikken we ook over andere CNC verspaning machines. Nieuwsgierig naar al onze specifieke machines die wij inzetten voor de productie van de meest complexe kunststof componenten? Ontdek het via de knop hieronder!

De voordelen van het 5-assig frezen bij BLW Kunststoffen

Het 5-assig frezen van kunststof brengt verschillende voordelen met zich mee. Complexere kunststoffen kunnen op deze manier eenvoudiger en met meer nauwkeurigheid geproduceerd. Ook zijn er minder opspanningen nodig, waardoor er automatisch ook minder fouten worden gemaakt. Bij BLW Kunststoffen hebben we al ruim 40 jaar ervaring met deze techniek en weten we als geen ander waar we op moeten letten.

Met het 5-assig frezen is bijna alles mogelijk in het bewerken van kunststoffen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en proberen continu de grenzen van kunststofbewerking te verleggen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat ons uw ideeën tot leven brengen!

Wat zeggen onze klanten?
Een fijne club om zaken mee te doen! - Mevi Fijnmechanische Industrie, R. van Rossum
BLW zijn vakmensen die in oplossingen denken, ook bij spoed gevallen. - VDL Packaging, Bram van der Aa
Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan