3-assig frezen

De kunst van kunststofbewerken

Ontdek de kracht van 3-assig frezen bij BLW Kunststoffen, waar kunststofprojecten tot leven gebracht worden. Met onze geavanceerde 3-assige machines realiseren we uw visie met op maat gemaakte kunststofcomponenten. Ontdek nu alle mogelijkheden en ervaar de voordelen van onze nauwkeurigheid, efficiëntie en kwaliteit bij BLW Kunststoffen!

Wilt u meer weten over 3-assig frezen?

Wilt u meer weten over 3-assig-frezen? Vul dan dit formulier in!

Wilt u meer weten over 3-assig frezen?
frezen kunststof

3-assig CNC frezen van kunststoffen

3-assig CNC-frezen is een verspaningstechniek waarbij een CNC-machine wordt gebruikt om driedimensionale bewerkingen uit te voeren op ruw materiaal. Zoals de naam al aangeeft, beweegt het snijgereedschap langs drie verschillende assen: de X-, Y- en Z-as. Hierdoor kan de machine diverse vormen en contouren creëren door materialen van het ruwe werkstuk te verwijderen.

Wat het 3-assig frezen zo bijzonder maakt is de precisie die het biedt in het produceren van hoogwaardige kunststof componenten. Hierdoor speelt deze bewerking een cruciale rol in het productieproces van vele kunststof producten.

hermlec32u

Welke 3-assige CNC freesbanken gebruiken we bij BLW Kunststoffen?

Bij BLW Kunststoffen beschikken we over diverse CNC-freesbanken, elk met zijn eigen specificaties, waardoor bijna alles mogelijk is op het gebied van kunststofbewerking. Onze 3-assige freesbanken zijn onder andere van de merken Bridgeport, Unisign en DMG.

Benieuwd naar al onze (portaal-) freesbanken voor het 3-, of 5-assig frezen van kunststoffen of naar de mogelijkheden van deze machines? Bekijk dan nu de mogelijkheden via de onderstaande knop!

Het produceren van kwalitatief hoog freeswerk

Met onze uitgebreide expertise leggen wij de nadruk op vakmanschap, waarbij onze specialisten dagelijks de meest complexe kunststofonderdelen creëren. We streven er voortdurend naar om grenzen binnen de kunststofbewerking te verleggen en gaan geen uitdaging uit de weg. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op en laat uw kunststofprojecten tot leven komen!

Wat zeggen onze klanten?
Een fijne club om zaken mee te doen! - Mevi Fijnmechanische Industrie, R. van Rossum
BLW zijn vakmensen die in oplossingen denken, ook bij spoed gevallen. - VDL Packaging, Bram van der Aa
Interesse of vragen?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 040 – 283 7838 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

9772 frank van hoof blw1
Frank van Hoof
Vestigingsdirecteur
info@blw-kunststoffen.nl
Vraag een offerte aan